Hero Super Shot Vitamin 55ml

120,00 рсд

Kategorija:

Opis

Hero Super Shot Vitamin 55ml

Sastav: hladno ceđeni sokovi 85% (jabuka, limun, đumbir), narandža (od koncentrovanog voćnog soka), kalijum-sorbat, natrijum-benzoat, vitamin D3, vitamin C, vitamin A, vitamin E, kompleks B vitamina (B1, B2, B3, B5, B12), vitamin K2.

 • A, C, E, D3,K2 ,B1 ,B2 ,B3 ,B5 ,B6 ,B12
 • Čak 11 dodatih vitamina
 • Jedinstveni proizvod na svetskom tržištu
 • Za optimalno funkcionisanje kompletnog organizmaGodinama verujemo da nam tablete i lekovi pomažu da ostanemo zdravi, ne obazirući se na njihove štetne uticaje na naš organizam.
  Na svetu postoji mnoštvo lekovitih biljaka i fukncionalnih sastojaka koji naš organizam mogu da učine super moćnim. Iako su nam ti sastojci relativno dostupni, ne konzumiramo ih zato što je njihova upotreba komplikovana i iziskuje određeni životni stil, a često je i izuzetno skupa. Sve ovo se ne uklapa u brz način života kakav svi vodimo.
  Hero SuperJuice™je brend koji je nastao sa jednom misijom – da domaćem tržištu pruži mogućnost konzumacije prehrabenih proizvoda koji su obogaćeni tradicionalnim lekovitim biljkama, prirodnim lekovima, algama i pečurkama.
  Za početak, stvorena je linija funkcionalnog pića – Hero SuperJuice™.
  Hero SuperJuice™nisu sokovi. Svaki Hero SuperJuice™sadrži blend super-hrane u kombinaciji sa hladno ceđenim voćem i povrćem. Ova nutritivna bomba pruža našem organizmu nešto stvarno dobro, u samo jednoj dozi Hero shota.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hero Super Shot Vitamin 55ml“