Kokosov puter 170gr Hyperic

330,00 рсд

Kategorija:

Opis

Kokosov puter 170gr Hyperic

Kokos se koristi kao hrana i kao lek. Sadrži proteine, vlakna, gvožđe, mangan, bakar, magnezijum.

Ukoliko se bavite sportom, kokos će vam pomoći da poboljšate svoju izdržljivost, jer u sebi sadrži velike količine masnih kiselina, koje je ljudsko telo mnogo lakše vari od životinjskih masti.

Kokosov puter je neobičan zbog svoje konzistencije i u zavisnosti od temperature i vlažnosti vazduha – može biti mekan,  tečan, čak i tvrd kao kamen.  Da bi se pokazao u svom punom sjaju, nekada ga je potrebno blago zagrejati i izmešati da bi se lakše  koristio.

Kokosov puter možete mazati na hleb i kombinovati sa omiljenim džemom, medom, tahinijem,  mazati ga na palačinke, koristiti kao preliv za voćne salate. Odličan je dodatak za testa, nezamenjiv je sastojak u istocnjačkim kuhinjama, često se dodaje u kari ili supe.  Predivan je namaz  za pečenu piletinu.  Može se dodavati u muslije,  ovsenu kašu,  prelivati po kokicama. Umesto mleka se može dodati u kafu, šejkove, vruć kakao.

Najjednostavniji napitak koji se može napraviti od kokosovog putera je KOKOSOVO MLEKO. U blender sipajte  toplu vodu i po sopstvenom ukusu dodajte kokosovog putera dok ne postignete željenu gustinu. Ako želite  možete u napravljeno mleko dodati zaslađivač po želji, med, vanilu, začinsko bilje, kocke leda…  U  frižideru ga možete čuvati par dana.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kokosov puter 170gr Hyperic“