Mlečna čokolada sa stevijom 90gr SweetSystem

200,00 рсд

Opis

Mlečna čokolada sa stevijom 90gr SweetSystem

Sastav:

kakao masa, mleko  zaslađivač maltitol, emulgator: soja lecitin, aroma: vanilin, zaslađivač: steviol glikozidi. Sadrži min.70% suve materije kakao delova.

Mlečna čokolada sa stevijom sadrži čokoladni sirup, kakao-buter, vanilu i lecitin. Ona mora sadržati najmanje 10 % čokoladnog sirupa, oko 4% mlečne masti i 12% mleka.

Iz ovoga se vidi da je sastav mlečne daleko drugačiji od sastava crne čokolade budući da kakao nije u prvoj ni približno zastupljen kao u drugoj odakle i potiče njihova očigledna razlika u ukusu. Mlečna čokolada ima manje gorak, ali daleko više gladak, slatkast i baršunast ukus.

Prilikom kupovine čokolade treba voditi računa da ona sadrži što manje aditiva i masnoće, te da daje što prirodniji ukus. Evropske čokolade u tome prednjače i odnosu na ostale tako da nećete pogrešiti ako se odlučite za jedan od proverenih i svima nam znanih evropskih brendova.

Danas se za njihovo spravljanje koristi kondenzovano mleko koje se vrlo lako sjedinjuje sa čokoladnom masom dajući onu finu, kompaktnu strukturu.

Alergen info:

Može da sadrži u tragovima lešnik, drugo koštunjavo voće i mleko. Sadrži prirodno prisutne šećere. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Pakovanje:  90g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mlečna čokolada sa stevijom 90gr SweetSystem“