Ulje origana 20ml Healthy Market

1.700,00 rsd

Kategorija:

Opis

Ulje origana 20ml Healthy Market

Ulje origana (origanum vulgare) je najučinkovitiji prirodni antibiotik i najdelotvornije antimikrobno ulje na svetu. Dokazano eliminiše više od 30 vrsta bakterija i nadmašuje delotvornost modernih antibiotika. Pomaže jačanju imuno sistema, a takođe se bori protiv gljivičnih infekcija i mikroorganizama.

Origano ulje je eterično hladno ceđeno ulje, koje se dobija vodenom destilacijom lista divljeg origana. Koristi se za masažu (u mešavini sa suncokretovim, kokosovim, maslinovim ili nekim drugim uljem), inhalaciju, dok se najčešće oralno konzumira kada se pomeša sa maslinovim uljem, jogurtom ili paradajz sokom, s obzirom da je najjači biljni antiseptik.

Prilikom konzumiranja origano ulja, treba imati u vidu da je neohodno unositi dovoljne količine vode, s obzirom da se origano uljem izbacuju bakterije i otrovi iz organizma,.
Voda pomaže da ulje bolje prodire u organizam. Na ovaj način, origano ulje uspešno neutrališe toksine iz organizma i ubija bakterije, kandidu, parazite i slično.

Karvakrol (primarni sastojak origano ulja) je organsko jedinjenje sa jakim antiseptičkim dejstvom. Kliničke studije su potvrdile njegovo antiseptičko, baktericidno, antimikotičko, antioksidansno, antiinflamatorno i citostatičko dejstvo sa veoma malo neželjenih efekata. Naše origano ulje sadrži preko 85% karvakrola.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje origana 20ml Healthy Market“