100% cedjeni djumbir

380,00 rsd

Kategorija:

Opis

100% cedjeni djumbir

Novitet na tržištu hladno ceđenih matičnih sokova, 100% ceđeni đumbir bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja. Potpuno prirodan napitak koji će blagotvorno delovati na vaše zdravlje i organizam.
🟨🟨🟨
Đumbir ima veoma dugu istoriju upotrebe u raznim oblicima tradicionalne i alternativne medicine. Pomaže u borbi protiv prehlade i gripa, obaranju povišene temperature, deluje protivupalno, umiruje nadražajni kašalj, pomaže kod trudničkih mučnina i problema sa varenjem. Postoje istraživanja prema kojima đumbir deluje i na smanjenje niova šećera u krvi i lošeg holesterola, kao i da sprečava nastanak tromba.
🟨Jedinstveni miris i ukus đumbira potiču od njegovih prirodnih ulja, od kojih je najvažnije gingerol. Gingerol je glavno bioaktivno jedinjenje odgovorno za mnoga lekovita svojstva đumbira.
🟨Prema istraživanju, gingerol ima moćne antiinflamatorne i antioksidativne efekte. Na primer, može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa koji nastaje kao posledica delovanja slobodnih radikala u telu.
Đumbir je prepun antioksidanata, jedinjenja koja mogu pomoći vašem telu da se izbori protiv hroničnih bolesti poput visokog krvnog pritiska, srčanih oboljenja i bolesti pluća. Đumbir se najviše koristi kao lek za prehladu i za poboljšanje cirkulacije.
Pružite sebi i svojoj porodici samo najbolje, a ovaj sok od đumbira svakako to jeste. Vaša doza zdravlja u jednoj boci!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „100% cedjeni djumbir“