Afrička šljiva u prahu 70gr We Are One

1.600,00 рсд

Opis

Afrička šljiva u prahu 70gr We Are One

Sastav: 100% komadići kore drveta biljke Prunus Africana – Afrička šljiva

Način upotrebe:
Afrička šljiva se priprema kao čaj: u prokuvanu vodu dodati jednu kafenu kašičicu( 5 grama proizvoda) i ostaviti da stoji 5- minuta. Po želji zasladiti, a možete dodati i malo biljnog mleka za puniji ukus.
Kada se pravilno koristi Prunus Africana se smatra jednom od najsigurnijih biljaka za zdravlje muškarca, a često se kombinuje sa Muira Puamom i /ili Catuabom za postizanje najboljih rezultata.

Africka sljiva u prahu – biljka Prunus Africana leči benignu prostatičku

hiperplaziju (BPH) ili jednostavnim rečima, uvećanu prostatu. To je uobičajeno stanje seksualnog zdravlja koje pogađa muškarce mlađe od 50 godina. Pygeum je u stanju da svede simptome BPH, koji podrazumevaju često mokrenje, noćno mokrenje i rast ćelija prostate. Pored gore navedenih informacija, pygeum je takođe u stanju da pruži snažnu zaštitu od kancerogenih ćelija prostate tako što će biti androgeni receptori koji dovode do razvoja samog raka prostate. Još uvek povezan sa zdravljem prostate, pigeum bi mogao efikasno da izleči prostatitis, zaista bolji od antibiotika zahvaljujući svojim upalnim i urinarnim prednostima. Pomaže u lečenju prostatitisa sličnog načinu na koji leči BPH simptome. Takodje pigeum uklanja simptome koji ukazuju na simptome bolesti kamena u bubregu kao što su bol, upala, često mokrenje i drugi. U skladu sa gore navedenim informacijama, pygeumove zdravstvene prednosti se uglavnom vrte oko:

 

  1. Prostate i mokraćnog sistema
  2. Infekcije urinarnog trakta (UTI)
  3. Infekcije bešike

 

Uostalom, od svih lekovitih bilja upotrebljivih za lečenje urinarnih stanja, pigeum je onaj koji se najviše ističe.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Afrička šljiva u prahu 70gr We Are One“