Ašvaganda ulje 10ml Eterra

1.000,00 rsd

Kategorija:

Opis

Ašvaganda ulje 10ml Eterra

Glavna biljka za podizanje imuniteta, poznata je kao indijski žen šen, izgrađuje koštanu moždinu, sprečava starenje, regeneriše hormone, daje vitalnost i seksualnu energiju. Podmlađuje, prehranjuje sva telesna tkiva, uključujući zglobove i živce, ubrzava oporavak posle bolesti. Najpoznatija je po snažnom delovanju koje pomaže da se um i telo bolje prilagode stresnim situacijama. Hrani nerve i poboljšava nervni sistem kako bi se zadržala smirenost u stresnim situacijama.

Najmoćniji prirodni sedativ i antidepresiv. Smiruje, a ne omamljuje!
Ashwagandha ulje (ulje ašvagande)
Ashwagandha (Ašvaganda), indijski žen–šen, egzotična indijska biljka, našla je svoju višestruku primenu u tradicionalnoj indijskoj medicini. Najvažniji je njen blagotvorni efekat kod nervnih oboljenja, depresije i anksioznosti. Pored njenog zaštitnog efekta na nervni sistem, povoljno utiče kao alternativni tretman u spektru degenerativnih oboljenja kao što su Alchajmerova i Parkinsonova bolest.
Ashwagandha ulje je snažni antioksidant koji uništava slobodne radikale. Najnovija istraživanja sugerišu da ašvaganda pomaže i u borbi protiv raka. Hemijske analize pokazale su da je ašvaganda pravi rudnik minerala i biološki vrednih supstanci kao što su:
kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, kobalt, bakar, vanadijum, vitalo–laktoni, fenolna jedinjenja i tanini, flavonidi, proteini i slobodne amino-kiseline, saponini, glikozidi, alakloidi.
Naučnici smatraju da neke od ašvagandinih blagodeti dolaze iz njenih antioksidantnih svojstava i mogućnosti da očisti organizam od slobodnih radikala. Dve glavne grupe jedinjenja, steroidni alkaloid i steroidni lakton mogu doprineti njegovoj širokoj primeni zahvaljujući korisnim svojstvima. Najveći deo farmakološke aktivnosti Ulje ašvagande zahvaljuje vitanolidima: vitaferinu A i vitanolidu D.
Ekstrakt biljke Ashwagandha takođe može biti i dodatak hemoterapiji. Jedna od posledica hemoterapije je neutropenija, opadanje broja belih krvnih zrnaca neutrofila, što može lako dovesti do infekcije. Kada su životinje podvrgnute oralnoj primeni ekstrakta ašvagande, parametri njihovog imunološkog sistema su ostali u granici normale.
Ashwagandha ulje je efikasan antistres adaptogen koji ima umirujuće dejstvo na organizam, ali mu daje energiju, za razliku od sedativa koji ga omamljuju. Radi tog svojstva, ašvaganda je idealna za oporavak posle bolesti i kod hroničnog umora.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ašvaganda ulje 10ml Eterra“