Čaj od divljeg origana 50gr organic Probotanic

500,00 rsd

Opis

Čaj od divljeg origana 50gr organic Probotanic

Probotanic Origano čaj dobijen je sušenjem i mlevenjem nadzemnog dela biljke divlji origano. Ima izuzetno lep i jak miris.

 

  • Organskog porekla, prema standardima Srbije, EU i SAD 
  • Proizvedeno prema principima HALAL
  • Može se koristiti preventivno, u slučajevima učestalih urinarnih infekcija
  • Pogodan i za decu starosti od 3 god.

 

 

Probotanic čaj od divljeg origana je izradjen od sorte Origanum minutiflorum, endemske biljke, koja raste samo na Taurus planinama u južnim delovima Turske. Raste na manje pristupačnim terenima. Upravo ova klima je uzrok naučne činjenice da je Origanum minutiflorum najjači divlji origano koji je moguće naći, sa najvećim procentom aktivne supstance – karvakrolom.

Opis proizvoda

Probotanic Origano čaj se koristi za ublažavanje tegoba kod oboljenja disajnih puteva (kod kašlja i bronhitisa), infekcija urinarnog trakta (Ešerihija koli), kod poremećaja funkcionisanja organa za varenje (dijareja) i eliminisanje crevnih parazita.

Čaj od divljeg origana je dobijen prirodnim sušenjem i mlevenjem biljke Origanum Minutiflorum. Origanum Minutiflorum je najjači divlji origano, sa najvećim procentom karvakrola u sebi. Kao najjači biljni antiseptik, divlji origano se naročito preporučuje kod eliminisanja brojnih bakterija u organizmu čoveka, kao što su Ešerihija Koli, Kandida, Stafilokoke, Salmonele itd.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaj od divljeg origana 50gr organic Probotanic“