Divlji origano sa moringom 50ml Eterra

1.900,00 rsd

Kategorija:

Opis

Divlji origano sa moringom 50ml Eterra

Ulje divljeg origana sa moringom – za jačanje imuniteta. Ulje divljeg origana sa moringom moćan je prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica – izvrsna antigljivična i antibakterijska sredstva koja u potpunosti ubijaju Ešerihiju koli i Kandidu albikans u minimalnim koncentracijama, već od 0,25mg/ml. Origano i moringa mnogo puta su jači od Ehinecee i bilo koje druge biljke. Nekoliko kapi ovog ulja dnevno dovoljno je za jačanje imunog sistema.

Način upotrebe: 8  kapi  dnevno  kao  prevencija  i  za  održavanje dobrog statusa. 3 do 5 puta po 12 kapi dnevno terapeutski kod akutnih stanja.

Origano je pun vitamina i minerala, a moringa sadrži više od devedeset vitamina i hranljivih materija i osamnaest od dvadeset poznatih amino-kiselina koje su neophodne telu, uključujući i svih osam esencijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da ih uzimamo putem hrane. Zeatin, sastojak moringe, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava – tri puta je jači od aronije i dva puta jači od asai berija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Divlji origano sa moringom 50ml Eterra“