Fragonija ulje 30ml Eterra

1.200,00 rsd

Kategorija:

Opis

Fragonija ulje 30ml Eterra

Dolazi iz Australije i posebno je po tome što je jedno od retkih uravnoteženih ulja, tri vrste komponenata u ovom ulju imaju približno istu koncentraciju, pa ovo ulje snažnih komponenata generalno deluje prilično blago.

Ulje fragonije efikasno je u zaustavljanju infekcija mikroorganizmima (bakterijske, gljivične i virusne), to jest, ubrzava prolazak kroz prehladu.

Ulje fragonije

Ulje fragonije ima veoma dobra ekspektorantska svojstva. Iako nije toliko moćno i agresivna kao eukaliptus u ovom području, dovoljno je snažna i stoga je od izuzetne koristi za tretman prehlade, gripa i drugih infekcija glave i grudi. Ima veoma dobra antiupalna svojstva. Fragonija može pomoći kod regulisanja ženskog hormonalnog disbalansa, koji su pod kontrolom hipofize i u ponovnom uspostavljanju homeostaze u telu. Korisna je za uklanjanje manjih bolova, koji uključuju bolove kod zglobova i mišića pa čak i blagih dentalnih bolova.
Svojstva ulja fragonije:
– Bezbedno
– Efikasno
– Nežno za kožu
– Može da se koristi bilo kada
– Prijatan miris koji je opšte prihvaćen
– Može da se koristi na sve načine i na bilo koji način se lako apsorbuje – koža, u nos i inhalacija, usta ili oralno
– Anti-infektivno
– Anti-upalno
– Ekspektorant
– Ojačavač imuniteta i dejstvuje uravnotežujuće
– Analgetik za uklanjanje bolova kod mišića i zglobova
– Emocionalni uravnoteživač – ima sveopšti efekat koji stvara mir i harmoniju u umu i telu, a naročito za senzitivne ljude i za one koji prolaze kroz teško vreme.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fragonija ulje 30ml Eterra“