Instant ovseni musli Digest 250gr Fortin

320,00 rsd

Kategorija:

Opis

Instant ovseni musli Digest 250gr Fortin

Lako rastvorljiv – ukusan obrok koji se priprema za 5 minuta šljive+lan+suncokret POSNO – VEGAN Naš musli smo veoma brižljivo osmislili da bi uz minimalni unos kalorija obezbedili što više korisnih biljnih vlakana koja ovsene pahuljice Fortin sadrže u ogromnoj meri, kao i vitamina i minerala sadržanih u liofilizovanom voću i koštunjavim plodovima. Liofilizovano voće je voće koje je u sebi sačuvalo sve nutritivne vrednosti, a da mu se pri tom ne dodaje šećer. Ova tehnika zasniva se na metodi sušenja voća pri veoma niskim temperaturama kako bi se hranljive vrednosti sačuvale i nakon sušenja.

Instant Fortin musli DIGEST ne sadrži konzervanse, šećere niti bilo koje druge aditive. Ovas u prirodnom obliku ne sadrži ni gluten, ali se ipak ne može preporučiti osobama obolelim od celijakije. Digest musli je niskokaloričan i zdrav obrok, ukusan i bez mlečnih dodataka, pogodan je sve one koji vode računa o svojoj ishrani, za one koji imaju problema sa varenjem jer će obogatiti svoju ishranu i povećati unos biljnih vlakana koja u izobilju sadrže i ovsene pahuljice i najkvalitetnije ovsene mekinje Fortin. Ovaj musli je takođe podoban i za one koji žele da smanje telesnu težinu jer poboljšava i ubrzava eliminaciju štetnih materija

Sastav: ovsene pahuljice sitne, suvo grožđe, ovsene mekinje, laneno seme, suncokret oljušteni sirovi, samleveno zrno prosa, liofilizovane suve šljive, cimet.

Način upotrebe:Preliti vrelom vodom i pustiti da odstoji 5 minuta.

Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Instant ovseni musli Digest 250gr Fortin“