Instant ovseni musli Power 250gr Fortin

320,00 rsd

Kategorija:

Opis

Instant ovseni musli Power 250gr Fortin

lako rastvorljiv – ukusan obrok koji se priprema za 5 minuta ribizla+kakao+lešnik POSNO – VEGAN Naš musli smo veoma brižljivo osmislili da bi uz minimalni unos kalorija obezbedili što više korisnih biljnih vlakana koja ovsene pahuljice Fortin sadrže u ogromnoj meri, kao i vitamina i minerala sadržanih u liofilizovanom voću i koštunjavim plodovima. Liofilizovano voće je voće koje je u sebi sačuvalo sve nutritivne vrednosti, a da mu se pri tom ne dodaje šećer. Ova tehnika zasniva se na metodi sušenja voća pri veoma niskim temperaturama kako bi se hranljive vrednosti sačuvale i nakon sušenja.

Instant Fortin musli Power ne sadrži konzervanse, šećere, laktozu, niti bilo koje druge aditive. Ovas u prirodnom obliku ne sadrži ni gluten, ali se ipak ne može preporučiti osobama obolelim od celijakije. Power musli će vam brzo obezbediti dovoljnu količinu energije. Kvalitetan i zdrav obrok, ukusan i bez mlečnih dodataka, pogodan je za sportiste, decu i sve one koji vole zdrav jutarnji obrok.

Sastav: ovsene pahuljice sitne, suvo grožđe, lešnik sirovi, samleveno zrno prosa, kakao sirovi u komadićima, liofilizovana crna ribizla. proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Način upotrebe:Preliti vrelom vodom i pustiti da odstoji 5 minuta.

Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Instant ovseni musli Power 250gr Fortin“