Jojoba ulje 50ml Eterra

850,00 rsd

Kategorija:

Opis

Jojoba ulje 50ml Eterra

Glavna karakteristika jojoba ulja, je to što je ono po svom sastavu bliže vosku, nego uljima. Zapravo to je tečni vosak, koji se dobija iz semenki jojoba biljke. Dok se ulja uglavnom sastoje od masnih kiselina i glicerola, prirodni voskovi su smeše neesterifikovanog ugljovodonika, zbog čega je bez mirisa i teže se kvari od ostalih ulja. Ovo svojstvo ga čini pogodnim za upotrebu u raznim kozmetičkim preparatima za negu kože i kose. Po hemijskom sastavu, jojoba ulje je vrlo slično, ljudskom sebumu. Lako se apsorbuje u kožu i pruža brzu hidrataciju. Najbolja stvar u vezi jojoba ulja je da može da se kombinuje sa skoro svim vitaminima i mineralima neophodnih za zdravu kožu i kosu.

DEJSTVO:

Koža

Ovaj prirodni emolijans, zadržava vlagu u koži i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja sredine. Hidriranjem kože jojoba ulje vraća vašoj koži prirodnu svežinu i elastičnost, a antiinflamatorno i antibakterijsko svojstvo ulja smanjuj suvoću, iritaciju kože kao i pojavu akni. Podstičući prirodnu proizvodnju kolagena, jojoba ulje, sprečava prevremeno starenje kože i pojavu bora. Koža dobija mladalački i zdrav izgled.

Kosa

Jojoba ulje deluje kao prirodni serum, koji kosi vraća sjaj i zdrav izgled. Ovo je jedno od najboljih ulja za tretman svih tipova kose, a posebno je dobro za suvu i oštećenu kosu. Uspešno rešava i ostale probleme kao što su perut, opadanje kose, suvi i ispucali krajevi. Njegove antibakterijske i antiinflamatorne osobine pomažu da koža glave ostane čista i zdrava, podstičući rast nove i zdrave kose.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jojoba ulje 50ml Eterra“