Kakao puter Arriba Nacional 100gr organic Just Superior

500,00 rsd

Opis

Kakao puter Arriba Nacional 100gr organic Just Superior

Napravite savršenu domaću čokoladu, nutritivno obogatite svoje kaše i smutije ili pružite svojoj koži kraljevski tretman sa najlepšim kakao buterom na svetu – Arribom Nacional iz srca Ekvadora.

Sastojci: 100% organski kakao buter iz Ekvadora

 • Organski Superior sirovi ekvadorski kakao buter Arriba Nacional
 • Neprevaziđen bogat i kremast ukus pravog kakao butera
 • Najcenjenija i najređa autohtona sorta kakaoa na svetu
 • Garantovano hladno procesiran kakao puter, po specijalizovanom postupku našeg dobavljača.
 • Obrađen u malim i pojedinačnim serijama samo za vas, direktno iz jedne oblasti Ekvadora.
 • Garantovano porekla i svežina.
 • Ako ste se nekad pitali kako da napravite originalni kakao napitak, punog i kremastog ukusa, ili domaću čokoladu koja će da se topi u ustima, otkrićemo vam u čemu je tajna – u dodatku savršenog kakao butera!

  Sačinjen od kombinacije masti koje su čvrste na sobnoj temperaturi, ali postaju tečne na telesnoj, kakao puter je razlog zbog koga se čokolada bukvalno topi u ustima. Zapravo kakao puter je osnova čokolade. Jedino bez njega ne možete napraviti čokoladu, svi drugi sastojci su zamenjivi – zato se ni po pravilniku o čokoladama u njima ne sme naći ni jedna druga biljna masnoća!

 • Ali kakao buter je mnogo više od toga.

  Pored toga što čini suštinu čokolade, kvalitetan kakao puter predstavlja prirodnu i visoko cenjenu namirnicu koja sadrži bioaktivna jedinjenja, kao što su biljni polifenoli i antioksidanti, koji snižavaju upalne markere u organizmu i tako pomažu u borbi protiv slobodnih radikala.

  Zbog svog bogatog sadržaja stearinske, oleinske i linolne kiseline, kakao buter može uticati na zdravlje na različite načine:

 • Ima pozitivan uticaj na LDL i HDL holesterol
 • Pruža zaštitu od kardiovaskularnih bolesti
 • Ima pozitivne efekte na insulinsku rezistenciju
 • Može imati pozitivne efekte na imunološko zdravlje i upalne procese u organizmu.

Kao jedan od natraženijih sastojaka na planeti (zbog proizvodnje čokolade) na tržištu se može naći kakao puter drastično različitog kvaliteta i ukusa.

Od agresivno procesiranog i prethodnog pesticidima tretiranog zrna kakaoa koje nije organsko, preko organskog kakao butera niskog kvaliteta za masovnu proizvodnju pa sve do najfinijeg organskog kakao butera koji se koristi za najbolje čokolade na svetu i koji zadržava sva svoja nutritivna svojstva i utiče pozitivno na naše zdravlje i može na najbolji mogući način da neguje našu kožu.

Mi smo ponosni što smo za vas pronašli 100% čist Arriba Nacional kakao, proverenog i jedinstvenog porekla iz ekvadorske oblasti Los Rios. Dobijen specijalizovanim postupkom hladne obrade od autohtonih zrna kakaoa očuvane genetike, ovaj predivni kakao puter odiše čokoladnom aromom i zadržava sve nutritivne vrednosti. Oblast Ekvadora iz koje potiče, sa svojim jedinstvenim biodiverzitetom, mikroklimom, i tipom zemljišta, daje jedan od najlepših profila ukusa i arome kakao zrna, koji se pažljivim i tradicionalnim načinom obrade prenose u naš kakao buter.

100% ekvadorski Arriba Nacional organski kakao buter

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kakao puter Arriba Nacional 100gr organic Just Superior“