Kapi rastavić 30ml

290,00 рсд

Kategorija:

Opis

Kapi rastavić 30ml

Rastavić se veoma ceni kao prirodni lek za mnoge tegobe i stanja, pre svega zbog brojnih velikih minerala i ostalih hranljivih sastojaka koje sadrži, kao što jsu: mangan, kalcijum, gvožđe, flavonoidi, estri kafeinske kiseline, saponini, tanini, alkaloidi, masne kiseline, fitosteroli, glikozidi, fenolne kiseline, akonitična kiselina i silicijum. Rastavić je u stanju da apsorbuje jedinstvene minerale iz zemlje kao što je silicijum dioksid, koji se ne nalaze u mnogim drugim biljkama.

Lekovita dejstva rastavića:

  • – anti-inflamatorno,
  • – antibakterijsko,
  • – antimikrobno,
  • – antioksidativno,
  • – koagulantno,
  • – demulcent,
  • – diuretik,
  • – adstrigens.

Rastavić kao lek se koristi u lečenju brojnih zdravstvenih uslova koji uključuju:

krte kosti, kosu, zube i nokte, bele pege na noktima, gingivitis, tonzilitis, zapaljenje sluzokože usta, reumatski poremećaji, edem, osteoartritis, dijabetes, akne, rane, svrab, crvenilo, opekotine, promrzline, atletsko stopalo, ispucale i umorne noge, uklanja gnoj iz čireva i potkožnih čireva, fistula, herpes simpleks, dispepsija (loše varenje), gastrointestinalna stanja, kardiovaskularne bolesti, infekcije respiratornog trakta, bronhitis, groznica, malarija, upala bešike, infekcije urinarnog trakta, problemi mokrenja kod dece, kamen u bubrezima (nefrolitijaza), problemi sa prostatom, hemoroidi, grčevi u mišićima, tumori, lomljenje kostiju, fraktura, uganuća, krvarenje iz nosa i druga teška krvarenja. Takođe poznato da rastavić jača imuni sistem organizma.

Rastavić diuretik

Poznato je da je rastavić diuretik, što znači da podstiče izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Stoga se rastavić koristi kao prirodni lek protiv zadržavanja viška tečnosti, kamena u bubregu, kamena u bešici i infekcija urinarnog trakta. Njegova diuretična svojstva mogu da ubrzaju izlučivanje kamena iz bubrega. Smatra se da je diuretična akcija rastavića posledica prisustva saponina i flavonoida.

Rastavić za bubrege

Regulisanje mokrenja i eliminacija toksina su od ključnog značaja za opšte zdravlje, a ekstrakt rastavića može da pomogne da se to postigne. Postoji veza između povećane eliminacije mokraćne kiseline i potrošnje rastavića. Mokraćna kiselina je ono što stvara bolno kamenje u bubregu, koje može prouzrokovati da bubrezi neefikasno rade. Zbog toga, povećanjem prirodnog izlučivanja ove kiseline, ne postoji njeno nagomilavanje i zdravlje bubrega je zaštićeno.

Rastavić protiv ešerihije

Rastavić se koristi obično u formi čaja kod urinarnih infekcija. Zahvaljujući svom diuretičkom i antibakterijskom dejstvu, rastavić protiv ešerihije u urinarnom traktu pruža zadovoljavajuće rezultate, ukoliko se koristi redovno.

 

Upotreba:

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre jela. koristiti minimum 3 meseca u kontinuitetu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kapi rastavić 30ml“