Kokosov šećer 200gr organik Think Green

250,00 rsd

Opis

Kokosov šećer 200gr organik Think Green

 

🥥 Kokosov šećer je proizvod organskog porekla i prirodno je bogat izvor vitamina i minerala. Dobija se sakupljanjem cvetnog soka iz kokosovog cveta dok je kokos još u fazi cvetanja. Treba ga koristiti kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života. Laganog je, karamel ukusa i predstavlja alternativu standardnom žutom ili belom šećeru. kokosov šećer se koristi u odnosu 1:1 u odnosu na standardne šećere.
🥥 Kokosov šećer predstavlja bogat izvor Kalijuma, Cinka, Gvožđa, Magnezijuma,itd. kao i dvanaest (12) bitnih kompleksa vitamina B, vitamina C a ima i neutralni pH.

👉 Kokosov šećer u kuhinji ⤵️ Široka primena u kulinarstvu i pravljenju zdravih poslastica. Odličan je za zaslađivanje napitaka bilo koje vrste: kafa, čaj, sok, šejk, kokteli..itd.
👉 Kokosov šećer kod držanja dijeta ⤵️
Sadrži mineral kalijum koji doprinosi regulisanju nivoa holesterola u krvi čime je apetit uravnotežen, te se smanjuje osjećaj gladi, što je idealno za uravnoteženu ishranu.
👉 Kokosov šećer i osobe sa dijebetesom ⤵️
Kokosov šećer obiluje hromom koji doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi i prepoznat je sa niskim glikemijskim indeksom GI35. Nizak glikemisjki index predstavlja prevenciju bolesti srca, povišenog nivoa holesterola, insulinske rezistencije i dijabetesa tip II, i debljine.

🥥 Kokosov šećer treba koristiti kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života. Predstavlja bogat izvor vitamina i minerala. Sadrži dvostruko više gvožđa, četiri puta više magnezijuma i deset puta više cinka od smeđeg šećera, kao i dvanaest (12) od suštinskog značaja vitamina kompleksa B1, B2, B3 (Niacin) i B6 i aminokiseline.

👉 Testovi koje je sproveo Institut za istraživanje hrane i ishrane (FNRI, studija iz 2007. godine), otkrila je da kokosov šećer ima prirodno nizak glikemijski inedx GI 35, u poređenju da većinom drugih komercijalnih šećera, kao što su beli rafinisani šećer sa GI 68, med 60 ili grožđani šećer 100.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kokosov šećer 200gr organik Think Green“