Limun trava ulje 10ml Eterra

1.050,00 rsd

Kategorija:

Opis

Limun trava ulje 10ml Eterra

Limun trava potiče iz tropskih krajeva južne i jugoistočne Azije i Australije, ali zbog svoje lekovitosti gaji se širom sveta. Ima dugo, tankosivozeleno lišće i lukovičastu osnovu. Citral je esencijalno ulje koje ova biljka sadrži i koje joj daje kiselkasti miris i ukus. Smiruje napetost, lekovito deluje na jetru i žuč, pomaže kod lošeg varenja i bolova u želucu. Poznata je njena upotreba kod depresivnih stanja, nervoze, probavnih poremećaja.
Ovo ulje deluje protivupalno i blago sedativno, a snižava i krvni pritisak. Primenjuje se lokalno jer ima i antiseptičko i antibakterijsko dejstvo. Odlično je za tretman sportskih povreda, kod modrica i istegnuća. Ulje se koristi i za čišćenje masne kože, a u aromaterapiji kao relaksirajuće sredstvo. Drži holesterol pod kontrolom
Ulje limunove trave je dobar diuretik,uspešno čisti telo od nataloženih materija i štetnih toksina na potpuno prirodan način. Preventivno deluje kod urinarnih infekcija ieliminiše tegobe sa varenjem. Reguliše rad pankreasa i jetre i ne uzrokuje nikakve komplikacije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Limun trava ulje 10ml Eterra“