Mačja kandža ulje 30ml Eterra

1.050,00 rsd

Kategorija:

Opis

Mačja kandža ulje 30ml Eterra

Mačja kandža je biljka koja je tek 80-ih godina XX veka počela da se koristi u evropskoj medicini, mada je južnoameričkim zemljama odavno poznata u tradicionalnoj medicini.
Ulje Mačja kandža koristi se kao biljno sredstvo koje se dobija iz kore ili korena amazonske lozaste biljke. Savremena naučna istraživanja identifikovala su više aktivnih sastojaka mačje kandže koji poboljšavaju aktivnost imunog sistema i inhibiraju upale. Neki od najzastupljenijih su procijanidolni oligomeri (PCO) i glikozidi kinovske kiseline koji imaju višestruko korisno dejstvo (deluju kao antioksidanti, smanjuju upale, inhibiraju transformaciju normalnih u maligne ćelije).
Pomaže kod različitih bolesti i poremećaja, pre svih kod klimaksa i hormonskih poremećaja, ali i kod artritisa, reumatizma, neuralgije, hronične upale svih vrsta, virusnih bolesti (čak i herpes zoster i papiloma virus).
Ulje Mačja kandža je dodatak hemioterapiji i radioterapiji kod raznih oblika karcinoma i sarkoma (izuzev leukemije kod koje se ne preporučuje).

Naučna istraživanja su potvrdila blagotvorna dejstva ove bilje. Ima imunostimulativno dejstvo, može da podigne nivo T limfocita ( odbranbenih ćelija ) za 50%. Antivirusni efekat se pokazao kod virusa herpesa i drugih. Biljka poseduje i imunomodulatorno dejstvo.

Može pomoći kod upala raznog porekla, i uz upalu smanjiti i bol kod urogenitalnog trakta, digestivnog sistema, reume i artritisa. Pomaže u detoksikaciji i oporavku iscrpljenog organizma posle hemoterapije na primer, i u detoksikaciji creva i jetre jer ima antiparazitsko dejstvo.

Veliki antioksidativni efekat govori da štiti ceo organizam od degenerativnih oštećenja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mačja kandža ulje 30ml Eterra“