Magnezijum hlorid sprej 100ml HemaKheya

270,00 rsd

Kategorija:

Opis

Magnezijum hlorid sprej 100ml HemaKheya

Sastav:

Magnezijum hlorid* (400 mg/ml), Magnezijum sulfat, pečišćena voda

Magnezijum hlorid sprej se  pokazao se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba.

Najbolji način unosa magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, tada magnezijum biva upijen u neizmenjenom obliku.Masažom opuštate telo, povećavate hidrataciju kože, smanjujete upale i rizik od srčanih oboljenja, a jačate koštani sistem.

Masažom gela kroz kožu unosimo magnezijum na najbezbedniji način.Oni koji ne znaju, ispijanjem ili tabletnim unošenjem magnezijum rizikujete oštećenje jetre i bubrega.

 Magnezijum je mineral podmlađivanja. Sa starenjem se smanjuje sposobnost apsorpcije. Degeneraciju karakteriše akumulacija kalcijuma i gubitak magnezijum u ćelijama.  

Magnezijum ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomaže kod nesanice, anksioznosti, razdražljivosti, glavobolje, konvulzija.  Naši organi i tkiva kalcifikuju i akumuliraju kalcijum u telu što dovodi do preranog starenja.

Poboljšava gustinu kostiju i smanjuje rizik od osteoporoze, smanjuje fizičku iscrpljenost i stres. Čak i blagi nedostatak magnezijum može izazvati manjak serotonina i izazvati depresiju, nervozu, agresivnost.

Kod žena koje pate od PMS napetosti pronađeno je da imaju nizak nivo magnezijum . Takođe pomaže da se izgladi tranzicija za žene u menopauzi.

Magnezijum održava kožu elastičnom, ublažava znake starosti, smanjuje upale i povećava hidrataciju ćelija kože. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u organizam.

Upotreba :

Nanesite raspršivačem magnezijumovo ulje na kožu.  Da ublažite bol utrljavajte ulje u bolnu regiju i osetićete ubrzo olakšanje, nakon pola sata posle primene isperite tretiranu regiju. Masažama magnezijum uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnezijum hlorid sprej 100ml HemaKheya“