Maka u prahu – Sirovi mix tri boje 100gr,organic Just Superior

700,00 rsd

Opis

Maka u prahu – Sirovi mix tri boje 100gr,organic Just Superior

Balans hormona, energija, snaga, raspoloženje, libido i pozitivan uticaj na plodnost samo sa jednom kašičicom dnevno jedne od popularnijih biljki na svetu! Za oba pola!

Ovo su neki od razloga zbog kojih je naša maka vrhunskog kvaliteta, specifičnog ukusa i mirisa, i provereno delotvorna, i zbog kojih je ona vaš omiljeni proizvod!

  • Superior maka je prirodni miks 3 vrste (boje) make – onako kako raste na plantaži (oko 60% žuta, 25% crnvena i 15% crna).
  • 100% je sirova, i kao takva je zadržala sva svoja nutritivna svojstva.
  • Sušena je na suncu, na tradiocionalan način koji garantuje kvalitet (ne mehanički ni u plastenicima).
  • Dolazi direktno sa nekoliko pažljivo odabranih plantaža iz najplodnijeg dela Anda – garantovano poreklo i garantovana čistoća!
  • Registrovana je u bazu Ministarstva zdravlja što znači da je stavljena na tržište po svim propisima i da je prošla sve rigorozne analize.
  • Peruanska maka je dobra i za decu (preko 3 godine), i za muškarce i za žene bilo kog starosnog doba. Peruanska maka je adaptogen, što znači da u svakom organizmu ‘radi’ ono što je njemu potrebno. Balansira hormone tako što utiče na endokrini sistem datog organizma da sam dovede u balans svoje hormone prema njegovim potrebama – ne uvodi biljne hormone! Muškarci je najviše vole zbog uticaja na energiju, snagu i libido. Mlađe žene je vole zbog energije, umirivanja uma i otklanjanja PMS simptoma. Starije žene je vole zbog energije, umirivanja uma i potpunog olakšanja simptoma menopauze. Oba pola je jako vole jer može rešiti problme neplodnosti sa kojim parovi ne mogu godinama da se izbore.Šta je tajna uspeha Superior peruanske make?

    Pažljivo smo i dugo istraživali svetske proizvođače, posetili Peru, probali nebrojano mnogo uzoraka make i naš trud se isplatio – pronašli smo malu firmu koja u Peruu ima sopstvene plantaže make i strogo kontroliše sve od procesa zasejavanja semena, odabira ploda do pretvaranja make u prah potpuno sirovim postupkom. Dodatno što Superior maku čini jedinstvenom je lokacija plantaža na kojim se gaji. Plantaže se nalaze u ekskluzivnom regionu Meseta del Bombón, oko Junin jezera (nešto preko 4000m nadmorske visine), koji ima jedinstvenu mikro klimu i zemljište. Ovaj region, koji je inače i prirodni rezervat, je istorijska postojbina make i smatra se da baš odatle potiče njeno seme. Maka gajena u ovom regionu ima malo drugačiju boju, sadrži više minerala od make iz južnog dela Junina i smatra se makom najvišeg kvaliteta. Pored ovoga, dok se većina make danas suši brzo u električnim sušaonama ili u plastenicima, naša maka se suši i dalje na tradicionalan način, prirodno na suncu, na najpogodnijoj nadmorskoj visini. Naučna istraživanja potvrđuju da je ovo jedini način da se očuvaju sve blagodeti ove čarobne biljke. Na ovaj način na jednom mestu možemo da ispratimo ceo ciklus proizvodnje – od semena, preko ploda, do praha – i tako vama ponudimo proveren proizvod i dokazan kvalitet – najbolji od najboljih, jer vaše zdravlje to zaslužuje!

    Za maku je urađeno mnogo istraživanja, koja dokazuju njene pozitivne efekte na zdravlje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Maka u prahu – Sirovi mix tri boje 100gr,organic Just Superior“