Muira Puama prah za potenciju 70gr We Are One

1.400,00 rsd

Opis

Muira Puama prah za potenciju 70gr We Are One

Utvrđeno je da je jedinstvena biljna formulacija koju sadrži muira puama odgovorna za pojačavanje seksualnog nagona. Pojacava libido. Takodje je odlicna za smanjenje bolova kod menstrualnih tegoba.

Muira puama deluje kao nervni stimulans i povećava prijemčivost na seksualne stimulanse (pospešujući tvrdoću penisa). Takođe pospešuje fizički osećaj seksa.

Biljka je bogata sterolima (kampesterol i lupol) koji aktiviraju receptore tela na hormone kao testosteron. Muira puama takođe sadrži ulja poput kamfora koja obnavljaju seksualni nagon.

  1. Muira puama takođe pojačava testosteron, što se smatra neuroprotektivnim jedinjenjem. Utvrđeno je da hormon smanjuje sekret Amiloid B, čime se smanjuje rizik od Alchajmerove bolesti.
  2. U studiji je utvrđeno da muira puama suprotstavlja neke efekte hroničnog stresa. Biljka nudi antioksidativne i neuroprotetivne prednosti, čime se bori protiv stresa. Studija zaključuje navodeći da muira puama možda ima svojstva nalik adaptogenu.
  3. Takođe je utvrđeno da Muira puama ima antidepresivna svojstva, koja takođe mogu da pomognu u sprečavanju hiperaktivnosti izazvane stresom.

Muira puama pripada klasi prirodnih afrodizijaka sa moćnim svojstvima. U upotrebi je još od godina u brazilskom folkloru – sve zbog svoje koristi. U slučaju da ste se pitali kako možete da konzumirate muira puama, to je prilično jednostavno.

Način upotrebe: Preporučena dnevna doza je 2g. Od praha možete napraviti čaj sa toplom vodom (ne vrelom) ili ga pomešati sa jogurtom, smutijem, biljnim mlekom…

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muira Puama prah za potenciju 70gr We Are One“