Muskat orah mleveni 10gr

90,00 rsd

Kategorija:

Opis

Muskat orah mleveni 10gr

Ovaj blagotvorni plod olakšava varenje, ublažava gorušicu, otklanja gasove, pomaže u lečenju hroničnog kolitisa, dijareje i gastroenteritisa.

U zemlji porekla – Indiji, muskatni orah ima dugu tradiciju lečenja, a njegova lekovita svojstva sve više se cene i u savremenoj fitoterapiji. Ovaj začin ima antibakterijsko dejstvo, veoma je efikasan u lečenju infekcija usta i desni, a najbolji je prirodni lek protiv gingivitisa.
Mleveni plod olakšava varenje, ublažava gorušicu, otklanja gasove, snižava nivo holesterola i masti u krvi, leči dijareju i gastroenteritis. Zbog antiupalnog dejstva, fitolekovi sa muskatnim orahom preporučuju se kao dopunsko sredstvo za lečenje bolesti unutrašnjih organa. Ovaj blagotvorni začin opušta mišice, relaksira telo i ima umirujuće dejstvo. Preparati sa muskatnim orahom pomažu u lečenju ekcema, a topli oblozi smanjuju tegobe izazvane reumatizmom. Muskatni orah poznat je i kao snažan afrodizijak, zbog čega se eliksiri na bazi ovog začina prepisuju muškaracima sa oslabljenom seksualnom funkcijom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muskat orah mleveni 10gr“