Neera sirup 500ml Beyond

2.900,00 rsd

Kategorija:

Opis

Neera sirup 500ml Beyond

Neera je specijalan, potpuno prirodan i jednostavan program za pročišćenje tela od toksina, za skidanje viška kilograma, za podmlađivanje i usporavanje procesa starenja… Uz svaku limenku Neera sirupa dobijate brošuru sa detaljnim uputstvima za sprovođenje Neera programa za mršavljenje i detoksikaciju

Možda niste znali da danas postoji jedna dijeta koja ne samo da pomaže skidanju kilograma, već izuzetno dobro pročišćuje organizam. Ova dijeta zahteva da se 5 do 10 dana uzima samo minimum ili uopšte ne uzima čvrsta hrana. Sve neophodne vitamine i minerale koji su telu potrebni u tom periodu dobijate od posebnog napitka koji je razvijen upravo za potrebe ove dijete – Neera sirupa, kombinacije najkvalitetnijih vrsta javorovog sirupa i sirupa nekoliko vrsta retkih tropskih palmi, tako da telo ne pati ni od jednog nedostatka.

Rezultati nagrađuju
Ovo jeste dijeta za hrabre. Ali, zato rezultati nagrađuju. Za 5 do 10 dana sasvim je realno da se izgubi minimum 3, a najčešće 5 do 10 kilograma. Međutim, to nije sve. Osećaj neobične lakoće, mentalne bistrine, rasterećenosti i zadovoljstva nagrađuje one koji odluče da na ovaj način pruže priliku svom telu da se oslobodi nagomilanih otpadnih materija i toksina. I ne samo to: nakon što se na ovaj način pročisti, organizam stvara gotovo prirodnu odbojnost prema nezdravoj hrani. Kad jednom pročistite svoj sistem, nezdrave namirnice koje ste dosad jeli neće vas više privlačiti, ili bar ne onoliko kao ranije. Samim tim, imaćete mnogo veće šanse da usvojite mnogo korisnije navike u ishrani.

Neera napitak je krajnje jednostavan i lako se priprema. U čašu se sipa sok od pola limuna, malo crvene ljute paprike, voda i jedan nezamenljiv, najvažniji sastojak – Neera sirup.

Šta je Neera sirup?

Tim švajcarskih stručnjaka za alternativnu medicinu na čelu sa dr Kajlašem Bejerom je izradio recept za Neera sirup od palminog drveta koji se koristi specijalno u Neera programu i limunovoj dijeti. Oni su početkom 80-tih godina 20. veka otkupili pravo za patentiranu limunovu dijetu od naturologa Stenlija Barouza i počeli da je distribuiraju po čitavoj Evropi, a zatim i po čitavom svetu. Nakon pet godina laboratorijskih ispitivanja i stotina testova, načinili su sirup koji je mešavina nekoliko vrsta azijskih palmi (arenga i kitul palmi iz kišnih prašuma, nipah palmi iz močvara, palmira palmi sa severa Šri Lanke, i jedne retke vrste kokosove palme) i najčistijeg organskog javorovog sirupa klase C +. Tako je pronađena karika koja nedostaje u poznatoj limunovoj dijeti – a to je Neera sirup.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Neera sirup 500ml Beyond“