Noni prah pulpe 300gr Eterra

1.400,00 rsd

Kategorija:

Opis

Noni prah pulpe 300gr Eterra

Samo jedna kašičica Noni praha dnevno učiniće da se osećate bolje, a pri tome je dovoljno reći da je imunomodulator i da će delovati kako organizmu treba, tako da mogu da ga koriste i osobe sa autoimunim bolestima. Bogat izvor vitamina, minerala i antioksidanata, sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina, pravo blago koje čuva zdravlje.

Noni ima analgetski i protivupalni efekat, smanjuje hronični bol i koristan je kod bolnih mišića i zglobova, hroničnog bola i osteoartritisa, a zbog analgetskog efekta ga zovu u Indoneziji „drvo za glavobolju“.

Aktivira makrofage i jača imuni sistem koji proizvodi više limfocita. Takođe, deluje i antibakterijski, posebno na Staphilococus aureus i Escherichia coli.

Stimuliše serotonin i melatonin, imate mogućnost da prirodnim preparatom poboljšate raspoloženje, i imate miran i okrepljujući san.

Hipertenziju reguliše na više načina, pre svega zbog velikog procenata antioksidanata, C vitamina i selena sprečava absorbciju LDL holesterola, i čuva krvne sudove da budu čisti i prohodni.Sadrži i supstancu skopoletin koja snižava krvni pritisak.

Noni pojačava proizvodnju azot oksida, koji smanjuje rast tumora i sadrži polisaharid poznat kao Noni PPT, i na taj način štiti organizam od kancera.

Zbog velikog sadržaja vlakana, Noni je prava blagodet za digestivni sistem, sprečava opstipaciju, omekšava stolicu i svojim visokim procentom minerala i vitamina čini tu sredinu zdravom. Koristan je i kod sindroma iritabilnog kolona. Poboljšava resorbciju hranljivih materija iz creva.

Noni prah možete koristiti i spolja, napravite pastu i nanesite na kožu koja je iziritirana, upaljena ili pod bakterijskom ili gljivičnom infekcijom.

Noni prah, jedna kašičica dnevno, daje Vam puno, mir i sigurnost da uzimajući ga činite pravu stvar za svoj imunitet i svoje zdravlje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Noni prah pulpe 300gr Eterra“