Nutri mix Probavino

550,00 rsd

Kategorija:

Opis

Nutri mix Probavino

NUTRI MIX Probavino je odličan za one koji žele da smršaju jer ne moraju da drže nikakvu posebnu dijetu. Mogu da nastave da se hrane na relativno prirodan i normalan način, uz dodatak samo dve do tri kasike probavina svojoj svakodnevnoj ishrani.

Posto je osećaj gladi najveća prepreka za one koji žele da smršaju, VLAKNA iz probavina mogu da uvećaju svoj obim 20 do 40 puta, one omogućuju da se napuni želudac sa manje unete hrane. Na taj način, konzumiranje tri supene kašike probavina uz obrok ili umesto obroka pomesan sa jogurtom i dodatak voca omogućuje vam da zapravo pojedete manje ostale hrane, a da ipak budete siti.

Samo tri supene kašike probavina dnevno mogu da vam pomognu da izgubite višak kilograma, snizite holesterol i zaštitite svoje krvne sudove, predupredite ili ublažite dijabetes, sprečite zatvor i preventivno utičete na moguć razvoja raka debelog creva.Pored toga, VLAKNA ih probaviba upijaju u sebe znatnu količinu tečnosti sa rastvorenim hranljivim materijama i tako sprečavaju da se veći deo već unetih kalorija usvoji. Kalorije naprosto zajedno sa probavinom prolaze kroz creva i eliminišu se iz organizma.

Kada sa svojom hranom konzumirate probavino, loš holesterol koji se proizvede u procesu varenja se zalepi za njihova vlakna upravo onako kako bi se zalepio i za zidove arterija. A pošto ta vlakna nesvarena prolaze kroz tanko crevo i dospevaju u debelo crevo, ni holesterol koji se zalepi na njih ne dospeva u krv, već se eliminiše iz organizma.

Sastav: ovsene mekinje, razene mekinje, pšenične klice, Mleveni lan, psenicne mekinje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nutri mix Probavino“