Organski veganski keks Crazy Coco Choco 48gr Just Superior

180,00 rsd

Opis

Organski veganski keks Crazy Coco Choco 48gr Just Superior

Ugodite sebi rapsodijom ukusa kokosa, badema i čokolade, sa ovim predivnim organskim keksom bez žitarica i rafinisanih šećera.

Sastojci:
 blanširani badem 45,8%*, kokosov sirup 20%*, hladno ceđeno kokosovo ulje 15%*, kokosovo brašno 13%*, crna čokolada 6%* (Arriba Nacional kakao buter 50%*, Arriba Nacional kakao prah 25%*, kokosov šecer 25%*) , himalajska so (0,2%), burbon vanila (<0,1%)*. *sertifikovano organski sastojci

  • Organski Superior keks od badema Crazy Coco Choco Cookie sa kokosom i čokoladom
  • Ručno pravljen badem keks sa čokoladom i kokosom od isključivo organskih, veganskih i najkvalitetnijih sastojaka minimalno procesiranih.
  • Sadrži samo 11,5 g ugljenih hidrata, a 7,8 g proteina i 4,5 g vlakana po keksu! Pogodan za osobe sa insulinskom rezistencijom, i osobe na low-carb i paleo ishrani.
  • Sastojci prirodno ne sadrže gluten, ali se keks proizvodi na mestu na kome se u odvojeno vreme proizvode namirnice sa glutenom, pa stoga keks jeste pogodan za osobe intolerantne na gluten, ali nije pogodan za osobe sa celijakijom.
  • Apsolutno nijedan aditiv, bez žitarica, jeftinih biljnih ulja, rafinisanog šećera i brašna.
  • Jedan keks sadrži značajnu količinu fosfora, magnezijuma, bakra, mangana i vitamina E, zbog čega ima različite pozitivne uticaje na zdravlje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organski veganski keks Crazy Coco Choco 48gr Just Superior“