Ovsene mekinje 500gr Fortin

300,00 rsd

Kategorija:

Opis

Ovsene mekinje 500gr Fortin

Ovsene mekinje umanjuju rizik od dijabetesa, a istovremeno i rizik od malignih oboljenja povezanih sa hormonskim disbalansom (rak dojke, prostate, debelog creva).

Pomažu da se smanji nivo lošeg holesterola u krvi, umanjuju rizik od srčanih oboljenja. Deluju protiv zatvora i hemoroida.

Kada upiju veliku količinu vode, one čine sadržaj debelog creva mekim, što olakšava eliminaciju. Izuzetno su efikasne u dijeti kada želite da omršavite.

Uz pomoć ovsenih mekinja lakše je odupreti se gladi. Ovsene mekinje u stomaku nabubre i apsorbuju vodu, pružajući osećaj sitosti.Pored toga, one apsorbuju i odredjeni procenat hranljivih materija i ne dopuštaju da ih upije tanko crevo.

Na taj način se smanjuje kalorijska vrednost obroka u koji se doda kašika mekinja. To ih čini izuzetno dobrom namirnicom za sve one koji pate od viška kilograma i žele da ih se oslobode bez gladovanja.

Upotreba:

dovoljno je da ujutru potopite 2 supene kašike ovsenih mekinja u toploj ili hladnoj vodi, mleku ili jogurtu, sa voćem i koštunjarkama ili u slanoj varijanti sa npr. maslinovim uljem (puterom) i tamarijem, pa da vas osećaj sitosti ne napusti tokom celog prepodneva.

Sastav: Ovsene mekinje 100 %

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ovsene mekinje 500gr Fortin“