Shatavari prah 100gr We Are One

1.200,00 rsd

Opis

Shatavari prah 100gr We Are ONe

Šatavari je poklon ženama jer hrani i čisti krv ženskih reproduktvnih organa kao što  povećava i plodnost. On hrani ženske reproduktivne organe i priprema ženske organe za trudnoću, potpomaže da se spreči pobačaj. Shatavari sadrži fitoestrogene koji su naročito korisni za žene koji imaju nizak nivo estrogena koji mogu biti npr rezultat menopauze.Takođe reguliše mesečni ciklus i ovulaciju. Koristi se da bi se umirili PMS grčevi, nadimanje i razdražljivost. Pomaže da se spreči anemija.

Shatavari doslovno znaci „imati 100 supružnika“.

Prema ayurvedi shatavari jača ženu do tačke gde je u mogućnosti da proizvede hiljade zdravih jajnih ćelija. Shatavari ublazava jutarnju mučninu tokom trudnoće a i efikasan je u čišćenju materice posle porođaja. Shatavari promoviše zdravlje majki i poboljšava majčino mleko u laktaciji.

U stanjima pre menopauze žene ga mogu uzimati da se reše  valunge i neprijatna raspoloženja. čak i posle menopauze ova biljka ce podmazati, navlažiti suve reporuktivne organe.

Muškarci takođe imaju koristi od ove biljke

Budući da je afrodizijak i jača libido i kod muškaraca i žena, pomaže u lečenju impotencije te širokog spektra spolne nemoći.

Leči seksualne poremećaje i upale spolnih organa.

Satavari je takođe efikasan kod stomačnih čireva, proliva.

Način upotrebe: 1/2 -1 kašičice (2-8g) praha dnevno izmešajte sa voćnim sokom , ili dodajte u šejkove, smutije i popijte.

Čuvati na suvom i tamnom mestu do 25 stepeni.

Proizvod ne sadrži. veštačke boje, aditive, konzervanse, zaslađivače i gluten.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Shatavari prah 100gr We Are One“