Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu 60ml

1.600,00 rsd

Kategorija:

Opis

Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu 60ml

Melem veoma blagotvorno i umirujuće deluje na oštećene kožne lezije zahvaljujuući izvanrednoj kombinaciji isključivo prirodnih aktivnih sastojaka.

Pažljivim odabirom raznog planinskog bilja dobili smo jedinstvenu formulu za krajnje efikasni tretman raznih kožnih oboljenja i stanja.

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Psorijazu i Ekcem je Ihtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena, a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe, te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica, kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.

EkcemiPsorijazaČireviAkneAtletsko stopalogljivice na tabanu i prstima, veoma brzo i jako efikasno nestaju, a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.

Melem je apsolutno prirodan i u njegovom sastavu nema kortikosteroida, pesticida niti bilo kakvih drugih agresivnih i štetnih sastojaka.

Staroplaninski Melem za ekcem

Ekcem je vrlo često kožno oboljenje. Javlja se kod preosetljivih osoba koje na ovaj način reaguju na neki od spoljnih činilaca. Ova sklonost ka alergijskoj reakciji može da bude nasledna. Od ekcema oboljevaju osobe svih starosnih dobi, međutim, kako broj godina raste tako i opada broj novoobolelih. Ekcem, kao alergijska reakcija kože, u zavisnosti od izazivača, mesta na koži, preosetljivosti, dužine trajanja, može da bude veoma različit. Ova alergijska reakcija se najčešće javlja na licu, šakama, podlakticama, kosmatom delu glave, kao i na pregibnim površinama ali može se proširiti i na čitavo telo.

Psorijaza predstavlja hronično oboljenje kože koje karakteriše crvenilo, praćeno beličastim ljuskama. Najčešće se manifestuje na laktovimakolenima i kosatom delu glave. Bolest se može javiti u bilo kojoj životnoj dobi, od trenutka rodjenja pa do starosti, ali se najčešće javlja u periodu polnog sazrevanja. Podjednako je zastupljena i kod muškaraca i kod žena s tim da se kod žena obično javlja u ranijoj životnoj dobi. Ponekad bolest može biti u jako blagoj formi, ali postoje i izuzetno teški slučajevi koji zahvataju veću površinu kože.

Psorijaza nije zarazno oboljenje i ne prenosi se s osobe na osobu.

Tačan uzročnik ove bolesti je i dalje nepoznat, mada se smatra da je reč o kombinaciji faktora koji dovode do nastanka ovog oboljenja. Genetika je jedan od tih faktora. Utvrđeno je da oko trideset posto pacijenata ima pozitivnu porodičnu genetsku predispoziciju.

Staroplaninski melem za psorijazu delovanje

Ne postoji trajno rešenje za psorijazu. Medutim, postoji niz tretmana koji u većini slučajeva mogu simptome psorijaze da drže pod kontrolom, da je umanje i dovedu do njenog povlačenja.

Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu sa svojom jedinstvenom formulom uspešno uklanja simptome Psorijaze. Efekat tretmana je veoma brzo vidjiv tako da svrab, pečenje i bol već nakon par dana nestaju.

Nakon tretmana u trajanju od 30 dana. dolazi do drastičnog povlačenja psorijazne regije, a u 85% slučajeva i do potpunog nestanka.

 

Napomena: Mi ne preporučujemo Staroplaninski Melem za ekcem i psorijazu deci mlađoj od 12 godina. 

Ukoliko dođe do svraba, od presudne je važnosti da se spreči češanje. 
Upotreba: U prve 3 nedelje ovaj melem treba da se testira na površini koja je ne veća od 3x površine dlana te osobe. 

Preporuka je da se nakon nanošenja melema, nanese Pantenol krema u tankom sloju. 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu 60ml“