Tajvanska hlorela u prahu 100gr organic Just Superior

1.900,00 rsd

Opis

Tajvanska hlorela u prahu 100gr organic Just Superior

  • Direktno sa Tajvana od jednog od najboljih proizvođača hlorele na svetu
  • Strogo kontrolisan uzgoj koji garantuje 100% čistu hlorelu koja nije kontaminirana toksičnim mikrocistinima od drugih algi i teškim metalima. Laboratorijski testirana za svaku seriju.
  • 2 puta veća iskoristivost od prosečnih hlorela na tržištu! Do 80% svarljivosti uz zadržavanje svih hranljivih sastojaka postiže se jedinstvenim postupkom ‘’razbijanja ćelijskog zida’’, za šta je dobavljač dobio nacionalni patent.
  • Bogatija od većine organskih hlorela na tržištu ‘hlorela faktorom rasta’, β-karotenom, hlorofilom, biorasploživim vitaminom B12, folatom i gvožđem.
  • Hlorela je jedan od retkih ligitimnih detoksikatora organizma, jača imunitet, poboljšava vrenje, čini kožu zdravom i lepom, održava nivo šećera i holesterola normalnim i može popraviti status gvožđa i vitamina B12 u organizmu.

Nauka je pokazala da kvalitetna hlorela sadrži u izuzetno maloj količini čitavo bogatstvo visokovrednih nutrijenata kao što su hlorel faktor rasta, β-karoten, folat, gvožđe, proteini, antioksidansi i preko 20 vitamina i minerala koji pomažu telu u borbi protiv toksina i podržavaju opšte zdravlje. Dodatno ova drevna mikro-alga sadrži više hlorofila od bilo koje druge biljke na planeti. Hlorofil je prirodni detoksikant i katalizator za apsorpciju drugih elemenata, uključujući gvožđe. Dodatno, hlorela je jedan od vrlo retkih bljnih izvora koji sadrži ‘pravi’ vitamin B12, bioraspoloživ za ljude (za razliku od pseudovitamina B12 koji sadrži većina biljaka za koje se misli da su dobar izvor ovog vitamina) i sadrži ga u značajnoj količini kad je u pitanju visoko kvalitetna hlorela.

Upotreba: Hlorela u prahu može da se pije u količini od 3g do 10g dnevno. Najčešće ljudi uzimaju redovno 3g tj jednu kafenu kašićicu – srednje punu, mada za ozbiljnije detoks efekte se preporučuje 5-10g neko vreme. Promešajte hlorelu u pola čaše vode, i popite na eks. Možete iscediti i pola limuna u ovaj napitak. Jedan od najukusnijih načina je da blago zagrejte pirinčano biljno mleko, dodate punu kašičicu hlorele i zasladite stevijom, medom ili Superior kokosovim sirupom. Naravno, možete je dodati u bilo koji smuti ili sok koji je većdeo vaše zdrave rutine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tajvanska hlorela u prahu 100gr organic Just Superior“