Tinktura od crnog oraha 50ml Golden Oil

350,00 rsd

Kategorija:

Opis

Tinktura od crnog oraha 50ml Golden Oil

Tinktura od crnog oraha (Juglans nigra tinctura) proizvedena na tradicionalan način sadrži tanin i kinon, jod, vitamin C u obliku askorbinske kiseline, alkaloidne i minerale.

Upotreba:

Koristi se pre svega za čišćenje organizma od svih parazita, gljivica i toksina. Pomaže kod astme, hemoroida, usnih ranica i herpesa, bradavica i akni, ekcema kože, kod povišenog holesterola i pritiska.

Uzimati 2 kafene kašičice jednom na dan na prazan želudac sa malo vode.

Crni orah je plemenito stablo čiji se plod od davnina koristi za čiščenje organizma i mnoge druge telesne tegobe.

Drvo crnog oraha može da naraste do 30 metara visine, a stablo može biti široko do jedan metar. Plod crnog oraha je oko 5 centimetara velik, ali nije jestiv.

Ipak, njegova ljuska je izuzetno lekovita! Ona sadrži tanin i kinon, koji su prirodne hemikalije koje ubijaju parazite. Osim tanina, u tinkturi crnog oraha nalaze se jod i minerali, vitamin C i alkaloidi. Tinktura crnog oraha pomaže kod sledećih stanja:

– Unutrašnjih parazita

– Gljivica na koži

 Ranica i herpesa na usnama

– Stvaranja bradavica

– Akni, mitesera, ekcema i drugih bolesti kože

– Astme

– Dijareje

– Prehlade i bolesti disajnog sistema

Tinkutura crnog oraha poznata je po što čisti krv od toksina, a često se koristi i u slučajevima prevencije nastanka tumora i raka. Posebnost ove tinkture je ta što čisti od parazita jer bez obzira na to koliko je organizam zdrav i čist od toksina, u njemu se mogu nalaziti paraziti.

Prisutnost parazita i njihovo širenje u organizmu može dovesti do mnogih zdravstvenih tegoba. Paraziti mogu da uzrokuju astmu, rak, alergiju, glavobolje, artritis, anemiju, upalu jetre, bolesti srca, anoreksiju…

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tinktura od crnog oraha 50ml Golden Oil“