Ulje četiri lopova sa moringom 50ml Eterra

1.400,00 rsd

Kategorija:

Opis

Ulje četiri lopova sa moringom 50ml Eterra

Ulje Četiti lopova sa uljem moringe je kao ulje četiri lopova, moćni antibakterik i antiseptik. Po svom dejstvu, slično je Ulju divljeg origana. U slučaju upornih infekcija ili oboljenja može se koristiti zajedno sa Uljem divljeg origana u odnosu 5:1. Ima veoma prijatan ukus. Moćno je i višenamensko ulje – zaista obavlja više poslova u isto vreme! Idealno je i treba da imati uvek, a naročito na putovanju. Mogu ga koristiti svi članovi porodice, uključujući i bebe i decu.

Legenda kaže, u epidemiji kuge koja je harala Francuskom 1628-1631, zaražene gradove su pljačkali lopovi koji, kada su uhvaćeni, otkrili način na koji su to radili zauzvrat dobivši slobodu. Pravili su sirće sa lekovitim biljkama i njime su trljali ruke pre prilaska mrtvim ljudima da se ne zaraze i stavljali na masku. Kasnije, ta receptura je ušla u Francuskoj u farmaceutski kodeks 1748 a od tada se u apotekama spravljao i prodavao kao prirodni antiseptik.

Danas, imamo varijantu ne sirćeta već ulja četiri lopova, koje u sebi sadrži etarska ulja karanfilića, cimeta, ruzmarina, limuna, i eukaliptusa. U dve varijante, osnovno i rastvorena ulja u ulju moringe koja su spremna za upotrebu. Kombinacija etarskih ulja koja ima antibakterijsko, antiparazitsko, antiseptično i antivirusno dejstvo i stimuliše imunološki sistem. Ova mešavina ima višestruku namenu.

Spremno za upotrebu – sadrži 2/3 Ulja moringe.

Ulje  moringe  bogato  je  fitonutrijentima.  Smatra  se  najboljim kozmetičkim uljem – isceljuje, neguje, hidrira kosu, nokte i kožu. Ulje je efikasna potpora u tretmanu raznih oboljenja i stanja, kao što su: manjak energije, nesanica, histerija, problemi sa vidom, gojaznost, tuberkuloza, žutica, kolitis, grčevi, gla-vobolja, zatvor, stomačni problemi, artritis, reumatizam, giht, psorijaza i ekcem, gnojni čirevi, bubuljice, miteseri, impotencija, oligospermija i bolesti koje se prenose seksualnim  putem,  problemi  sa prostatom i mokraćnim mehurom, poremećaji jetre. Poboljšava funkcionisanje mozga. Moćno je detoks i antiejdžing ulje. Pomaže kod infekcija stafilokokama, pseudomonasom, ešerihijom koli.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje četiri lopova sa moringom 50ml Eterra“