Ulje semena šargarepe 10ml Eterra

1.500,00 rsd

Kategorija:

Opis

Ulje semena šargarepe 10ml Eterra

Etarsko ulje semena divlje šargarepe je dobija parnom destilacijom semenki biljke i ne treba ga mešati se uljem šargarepe koje se dobija maceracijom ploda u biljnom ulju. Ulje ima suvu, zemljanu, blago slatku aromu. Koristi se od davnina zbog svojih karminativnih osobina, , pomoć u održavanju jetre i čišćenju tela, a može pomoći i kod bolova u zglobovima i mišićima.

U savremenoj aromaterapiji etarsko ulje semena divlje šargarepe više koriste žene, zbog umirujućeg efekta na ženski ciklus i sposobnost poboljšanja stanja i izgleda kože.

Koža: Etarsko ulje semena divlje šargarepe je jedno od etarskih ulja koja najviše deluju na podmlađivanje i regeneraciju kože, pomaže u čišćenju, toniranju i podmlađivanju kože, a posebno je korisno za umornu, dehidriranu, oštećenu ili traumatizovanu kožu. Posebno je korisno za širok raspon kožnih problema uključujući ekcem, dermatitis, psorijazu, staračke pege, bore, opekotine, ožiljke i celulit.

Um: Etarsko ulje semena divlje šargarepe može pomoći u otklanjanju stresa, iscrpljenosti i osećanja da nam je „nemoguće da se isključimo“. Može pomoći u stvaranju pozitivnog stava.

Telo: Jedno od najvećih dobrobiti leži u pročišćavajućem delovanju na jetru i digestivni sistem, a mogu pomoći i u ublažavanju tegoba u zglobovima i mišićima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje semena šargarepe 10ml Eterra“