Zlatna maka prah 100gr organic We Are One

650,00 rsd

Opis

Zlatna maka prah 100gr organic We Are One

Peruanska maka krtolasto je povrće iz familije Brassicaceae. Poreklom je iz Perua i optimalno uspeva na andskim visoravnima na 3.700—4.300 metara nadmorske visine. Jedna je od nekoliko biljaka koje opstaju na nadmorskoj visini većoj od 4.000 metara.

Upotrebljavali su je za ishranu i lečenje plemena pre Inka i zapisi govore o lekovitosti ove biljke koja je toliko bila na ceni da se umesto zlatom porez plaćao makom. Prvi zapisi o njenoj upotrebi potiču još pre 10.000godina.

Svetsku afirmaciju zlatna maka je dobila zahvaljujući naučnom radu peruanskog bilologa, Dr Gloria Chacon de Popovici.

Puno njenih istraživanja i knjiga koju je napisala o maki učinila je da se svet ponovo zainteresuje za takozvano peruansko čudo i otkrije sve njene lekovitosti

Dejstva Zlatne Make – za oba pola

Antioksidant, afrodizijak, poboljšava cirkulaciju, revitalizira, umanjuje depresiju i anksioznost, stimuliše rad moždnih ćelija, podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, reguliše hormonani sistem, povećava fizičku izdržljivost i snagu, daje energiju, podmladjuje ceo organizam.

Dejstvo Zlatne make na žene

Najbolji prirodni preparat za menopauzu, na prirodan način zamenjuje hormonalnu terapiju,otklanja siptome PMS-a, endometrioze, policističnih jajnika, reguliše neredovne menstrualne cikluse, povećava plodnost, povećava libido, vraća seksualnu želju, reguliše rad tireoidne žlezde, smanjuje osteoporozu, daje mladalački sjaj i mekoću koži i kosi, povećava vlažnost sluzokože.

Dejstvo Zlatne make na muškarce

Povećava plodnost, libido i potenciju, povećava broj i pokretljivost spermatozoida, povećava volumen sperme, povećava seksualnu snagu, smanjuje uvećanu prostatu, otklanja često mokrenje, rešava probleme kod prerane ejakulacije, smanjuje erektivnu disfunkciju, povećava fizičku izdržljivost i vitalnost.

Način upotrebe

Zlatna maka je dostupna u dva oblika: prahu i kapsulama. Potrebno je uzimati redovno i u dužem vremenskom period od minimum 3 meseca, a najčešće i duže. Dnevna doza zlatne make je od 2-5gr (ravna kafena kašičica= 2gr).

Žene uzimaju dnevnu dozu od 3gr što je ili srednje popunjena kafena kašičica, jednom dnevno uz obrok ili 3 puta po dve kapsule (500mg) make takodje uz obrok.

Muškarci zbog veće konstitucije koriste 5gr zlatne make dnevno što je puna kafena kašičica praha ili 3 puta po 3 kapsule zlatne make u kapsulama.Prah se može pomešati sa jogurtom,sokom ,mlekom,vodom i popiti uz obrok(najbolje doručak)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zlatna maka prah 100gr organic We Are One“