Bio Tea 14 dana mešavina

580,00 rsd

Kategorija:

Opis

Bio Tea 14 dana mešavina

  • Biljna mešavina je izuzetno efikasna i namenjena kod rešavanja problema izazvanim sadašnjim brzim tempom života, gde je ishrana bazirana na lošim prerađenim industrijskim namirnicama punih dodatnih šećera, pojačivačima ukusa i mirisa. Ovakav način ishrane kao i sama okolina prepuna toksina dovodi organizam u stanje stalnog umora, pospanosti, nadutosti i lošeg varenja, dolazi do zadržavanja vode, loše probave i gomilanja kilograma…
  • Mi naš čaj vidimo kao idealnog saveznika u borbi za rešavanje i ublažavanje ovog sve češćeg problema.
14 dana biljna mešavina zbog svojih jakih diuretičkih dejstava deluje kao čistač organizma od nagomilanih štetnih materija i viška vode u organizmu, a služi i kao pomoć za izbacivanje mokraćne kiseline. Takođe je odličan saveznik kod probavnih smetnji, povećanog apetita, lošeg varenja i redukcionih dijeta. 

Zbog svog pažljivo odabranog sastava i odnosa komponenti koje ga čine, 14 dana čaj je nezamenljiv alkalizirajući napitak koji se pije u toku dana.

Cejlonski crni i zeleni čaj u njegovom sastavu poznati su kao najjači prirodni oksidanti. Kleka, list peršuna, bela breza i troskot su potpuno prirodni sastojci koji pomažu kod izbacivanja viška vode iz organizma, a samim tim i nagomilanog otrova. Takođe su poznati kao prirodni sastojci kod mršavljenja. Krušina kora na blag način čisti creva i ubrzava metabolizam. Kopriva i šipak su odlični za naš imunitet i energiju zbog sadržaja vitamina C i Fe. Komorač sprečava nadimanje,smiruje nervozna creva i na prirodan način reguliše povećan apetit.

Način upotrebe: 2 supene kašike čaja preliti sa 400 ml vrele vode. Ostaviti da odstoji 10 min i procediti. Piti dva puta dnevno.

Kontraindikacije: ne preporučuje se upotreba čaja teškim srčanim bolesnicima, trudnicama i deci mlađoj od 12 godina.

Sastav: Cejlonski crni caj (Ceylon Camelia sinensis), Zeleni čaj (Thea sinsis ), List peršuna (Petroselinum crispum), Troskot (Polygonum aviculare), Bela breza (Betula pendula), Kopriva list (Urtica dionica), Šipak plod (Rosa canina), Komorač (Foeiculum vulgare), Krušina kora.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bio Tea 14 dana mešavina“