Bio Tea Relax

580,00 rsd

Kategorija:

Opis

Bio Tea Relax

Biljna mešavina namenjena kao pomoc pri umirenju organizma i bolji san.

Relax tea je biljna mešavina koja se preporučuje kod suzbijanja nervne napetosti, unemirenosti, razdražljivosti i protiv nesanice. Izuzetno dobre rezultate daje kod nesanice izazvane stalno brigom i stresom. Suzbija nervne glavobolje i pomaže kod pojačanog lupanja srca povezanog sa osećajem teskobe u grudima i strahom.

Relax tea se koristi i kao pomoćno sredstvo za lečenje bolesti zavisnosti, a naročito je pogodan kod odvikavanja od nikotina.

Valerijana koren u njegovom  sastavu poznata je kao viševekovni narodni lek za smirenje, ublažava hronični umor, glavobolju, želudučne tegobe i hipohondriju, kamilica cvet deluje opuštajuće i umirujuće, matičnjak list je biljka koja se preporučuje za nesanicu, nana list svojim aromatičnim listovima opušta nerve i deluje protiv nervoze, hajdučka trava takođe deluje umirujuće a zova cvet sadži izuzetno redak mineral u prirodi – selen kao i  vitamin B koji je važan za jačanje celog organizma pa samim tim i nerava.

SASTAV: Valerijana koren (Valeriana oddicinails),valerijana Kamilica cvet (Matricaria chamomilla), Matičnjak list (Melissa oficinails), Nana cvet (Menhta), Hajdučka trava (Achillea millefolium), Zova cvet (Sambucus nigra).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bio Tea Relax“