Boom Box Ovsena granola sa šumskim voćem, kokosom i bademima 65g

100,00 rsd

Opis

Boom Box

Ovsena granola sa šumskim voćem, kokosom i bademima 65g

Tvoj divlji duh želi da doživi nešto novo sa svakim zalogajem? Neka ti želju ispuni ova šarena mešavina šumskog voća, egzotičnog kokosa i hrskavih badema. Obožavaš osvežavajući ukus šumskog voća, a ne želiš da čuješ za veštačke arome i dodati šećer?

Nutritivne vrednosti

Prosečna hranjiva vrednost u 100 g
Energetska vrednost 424,8 kcal / 1784,2 kJ
Masti
od kojih zasićene masne kiseline
15,6 g
3,8 g
Ugljeni hidrati
od kojih šećeri
od kojih polioli
48,6 g
4,5 g
7 g
Vlakna 9,6 g
Proteini 11,2 g
So 0,26 g

Svi proizvodi iz Boom Box asortimana su veganski jer su 100% na biljnoj osnovi, bez mlečnih proizvoda, jaja, mesa ili bilo kojih drugih sastojaka životinjskog porekla. Istovremeno, svi Boom Box proizvodi su bez dodatog šećera, oni sadrže prirodne šećere iz ovsa, voća i ostalih sastojaka.

Veganstvo je vrsta vegetarijanske ishrane koja isključuje meso, jaja, mlečne proizvode i sve ostale sastojke životinjskog porekla. Mnogi vegani takođe ne jedu hranu koja se prerađuje od životinjskih proizvoda, poput rafiniranog belog šećera.

Bio-sertifikat označava proizvode čija masa čini najmanje 95% ekoloških sastojaka. Ekološka proizvodnja podrazumeva način poljoprivredne proizvodnje bez primene agrohemikalija kao što su mineralna đubriva, hormoni, pesticidi i sl., zabranjuje upotrebu GMO-a u bilo kojoj fazi ekološke proizvodnje, kao i jonizirajućeg zračenja u obradi hrane i sirovina, te mineralnih azotnih đubriva, a za zaštitu tla i bilja smeju da se koriste samo dozvoljena sredstva. Svi Boom Box biljni napici su organski napici i dodeljen im je bio-sertifikat.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boom Box Ovsena granola sa šumskim voćem, kokosom i bademima 65g“