Cretan Life – Planinski čaj sa Krita, Malotira, 15g

300,00 rsd

Kategorija:

Opis

Cretan Life – Planinski čaj sa Krita, Malotira, 15g

Grčki planinski čaj sa Krita, Malotira, je veoma popularan, ukusan i aromatičan. Planinski čaj je jutarnji napitak stanovnicima Krita, jer pored zdravstvenih beneita ima i odličan ukus.

Uživajte u šolji planinskog čaja običnog ili sa medom !!!

Grčki planinski čaj je cenjen zbog svojih medicinskih koristi.
Grčki planinski čaj se proizvodi pomoću sušenih listova i cveća biljke Sideritisa (gvožđe). Raste na kamenim padinama na nadmorskim visinama iznad 600 metara, u Grčkoj, Albaniji, Makedoniji i Bugarskoj. To je višegodišnje bilje koje se prilagodilo kako bi preživelo sa malo vode i malo zemlje.

Na Kritu, planinski čaj naziva se Malotira, a skoro svaki region Grčke ima svoje ime za istu biljku, kao što je npr čaj Olympos i čaj Parnassos, koji označava ime planine gde raste.

Planinski čaj sadrži visok nivo antioksidanata i velike količine esencijalnih ulja, flavonoida, sterola i drugih fitonutrienata.
Planinski čaj je izuzetno popularan u Grčkoj i najčešće se pije u zimu kada se nivoi fizičke aktivnosti smanjuju, a prehlade se povećavaju. Ima pozitivan efekat na gotovo sve što vas uznemirava, ali uglavnom se koristi za suzbijanje prehlade, respiratornih problema i blage anksioznosti. Poboljšava imunološki sistem.

Pravilo grčke bake: Najmanje jedna šolja dnevno i eto Vama zdravlja!

Cretan Life Mountain tea dolazi u pakovanju za višekratnu upotrebu. Pogodan patentni zatvarač torbe može se koristiti iznova i iznova, a ima prozirni prednji prozor, tako da supstancu možete lako videti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cretan Life – Planinski čaj sa Krita, Malotira, 15g“