Kašasti sok od paradajza 1l Tanasić

330,00 rsd

Kategorija:

Opis

Kašasti sok od paradajza 1l Tanasič

✅ʙᴇᴢ ᴅᴏᴅᴀᴛᴏɢ ꜱᴇᴄᴇʀᴀ
✅ꜱᴀ ʜɪᴍᴀʟᴀᴊꜱᴋᴏᴍ ꜱᴏʟɪ
✅ꜱᴛᴀᴋʟᴇɴᴀ ᴀᴍʙᴀʟᴀᴢᴀ
🍅🍅🍅
Paradajz najčešće koristimo za salate ili sokove. Ipak, ređe ga pijemo kao sok. To je velika greška. Ovaj sok je ima jako blagotvorno dejstvo na ceo organizam i prava je riznica zdravlja.
✅SADRŽI OBILJE VITAMINA
Sveži sok od paradajza je odličan izvor vitamina A i C. Redovnim ispijanjem ovog soka sprećićete eventualne probelme sa vidom, poboljšaćete imunitet, a pomoćiće i zdravlju zuba i kostiju.
✅ŠTITI OD SRČANIH BOLESTI
Paradajz je bogat vitaminom B6. Veruje se da vitamin razbija homocistein, amino kiselinu koja oštećuje krvne sudove i time vodi do bolesti srca.
✅SMANJUJE NIVO HOLESTEROLA
Zahvaljujući niacinu, sok od paradajza smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi, a podiže nivo dobrog.
✅POMAŽE U MRŠAVLJENJU
Vlakana u paradajzu daju osećaj sitosti, pa će vam biti od velike pomoći ako ste na dijeti.
✅ČISTI TELO OD TOKSINA
U našem telu nalaze se mnogobrojni toksini i aditivi koje unosimo hranom. Paradajz pomaže rad bubrega i jetre, a time i čišćenje organizma.
✅UNIŠTAVA SLOBODNE RADIKALE
Samo jedna čaša soka od paradajza dnevno sprečiće nastanak slobodnih radikala u organizmu koji su odgovorni za nastanak mnogih bolesti pa čak i raka. Paradajz je i odličan izvor antioksidanata koji mogu da spreče delovanje i nastanak slobodnih radikala.
✅STIMULIŠE PROBAVU
Ako imate problem sa varenjem, ovaj sok će vam sigurno pomoći. Ovaj sok će vam olakšati varenje i više nećete patiti od zatvora.
📢 „Ovo je najbolji sok za ishranu srčanog mišića. Koristan je i za decu, i za žene, i za muškarce svih starosnih dobi. Nizak glikemijski indeks automatski svrstava sok od paradajza na listu namirnica za dijabetičare“, tvrdi utricionistkinja Elena Moiseva i ističe da su njegove prednosti nizak sadržaj kalorija i visok sadržaj kalijuma.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kašasti sok od paradajza 1l Tanasić“