Trifala u prahu 100gr organska Beyond

1.000,00 rsd

Opis

Trifala u prahu 100gr organska Beyond

Trifala je najpopularnija biljna formula u Indiji. Ona predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno podržava snagu organizma. Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

Sastav trifale:

Biljke od kojih se pravi trifala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine.

Lekovito delovanje:

Ispravlja konstipaciju i lenja creva, čisti i tonira gastro-intestinalni trakt.Detoksikuje čitavo telo, poboljšava varenje i upijanje hrane.Poboljšava cirkulaciju, smanjuje visok krvni pritisak.Korisna je kod poremećaja jetre i žuči, deluje kao ekspektorant i ispravlja divertikulozis (diverticulosis).Veoma je delotvorna kod ulcerativnog kolitisa i sindroma iritiranih creva (Irritable Bowel Syndrome).Snažno protiv upalno i antivirusno sredstvo.Kada se uzima tokom dužeg vremena pomaže smanjenju preterane telesne težine.

ONAJ KO REDOVNO UZIMA TRIFALU

Osećaće se lako, čisto i revitalisano.Njegov metabolizam će biti uravnotežen, a telo detoksikovano.Ukloniće toksine, naslage, gasove i nadutost.Poboljšaće varenje i usvajanje hrane, smanjiće salo.

farmakološke osobine trifale:

Adaptogenik, antibakterijalno, antivirusno, antigljivično, antikvasno, antihistamin, antiupalno, antioksidans, antitumorno, smanjuje holesterol, visok krvni pritisak, digestant, diuretik, laksativ.

TRUDNICE NE TREBA DA PIJU TRIFALU, ZATO ŠTO MOŽE DA UZNEMIRI PLOD.

Način upotrebe:

Trifala se može uzimati na razne načine. Najbolje je da 3 do 5grama praha prokuvate sa 100ml vode i kada se malo prohladi popijete sve zajedno sa talogom. Ukoliko vam je ukus prejak, pomešajte trifalu sa 10 – 15ml tople vode i brzo progutajte, a zatim popijte onoliko tople vode koliko vam prija. Ili prosto stavite prah na jezik i isperite vodom.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Trifala u prahu 100gr organska Beyond“