Senjački čaj 200gr Mediflora

1.000,00 rsd

Kategorija:

Opis

Senjački čaj 200gr Mediflora

Senjački čaj:

 • SMANJUJE GRČEVE
 • REGULIŠE PROBAVU
 • STIMULIŠE LAKTACIJU KOD DOJILJA
 • Senjački čaj je tradicionalna čajna mešavina koja na prirodan način umiruje i opušta kako bebe tako i dojilje, ublažava grčeve i smanjuje plač kod beba.

  Senjački čaj se može davati bebi već od druge nedelje života, posebno kod blagih probavnih tegoba sa grčevima i nadimanjem

  Senjački biljni čaj je osmišljen tako da ima umirujući efekat na probavni sistem majki i njihovih beba. Čajna mešavina Senjački čaj sadrži niz korisnih sastojaka kao što su kim, anis, morač, kamilica,… koji pomažu u oslobađanju spazma mišića u stomaku.

  Kamilica ima jedinstvenu karakteristiku – obično se koristi za pomoć u borbi protiv grčeva u stomaku, tzv. digestivno pomagalo.

  Cevtovi kamilice u Senjačkom čaju kod beba imaju smirujuća svojstva, dok listići nane mogu ublažiti crevne grčeve, a morač pomaže u smirivanju gasova.

  Senjački čaj

  sadrži izabranu mešavinu biljaka kao što su kim, komorač i anis, za koje se već dugo zna da stimulišu stvaranje mleka.

  Ovaj čaj je odličan za smirivanje bebe i njegovo spavanje – ne samo da čaj deluje kao prirodno i sigurno opuštanje kako bi vam pomoglo da beba zaspi bez muke, već drastično poboljšava bebin kvalitet sna.

 • Upozorenja i načini doziranja čaja za bebe

  Iako čaj za bebe može da pomogne u smirivanju grčeva kod beba, njegova neumerena upotreba nije preporučljiva. Ono što ovde treba napomenuti je da čaj možete spremati na dva načina jedan koji odgovara kad dajete bebi samo a drugi način kad pije mleko samo majka koja doji bebu. Zato proverite da čaj koji ste pripremili nije jak. Umesto uobičajne jačine čaja , vašoj bebi treba dati slabiji čaj. Takođe, za ublažavanje tegoba kod odojčadi nije potrebna puna šolja čaja. U većini slučajeva će kašika ili dve blagoog mlakog senjačkog čaja biti dovoljna da smiri bebu. Umesto kašike, čaj se može dati bebi i kapaljkom .

  Sve u svemu, umesto da svojoj bebi dajete lekove koji se izdaju bez recepta, upotreba senjačkog čaja za bebe može biti bolja opcija.

  Način čuvanja: Proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i

  tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Senjački čaj 200gr Mediflora“